İstanbul Kayaşehir Konutları fiyat listesi ve detaylar

İstanbul Kayaşehir Konutları fiyat listesi ve detaylar

EMLAK Haberleri

Bulvar İstanbul Kayaşehir, Başakşehir'de hayata geçiriliyor

Toplam 1.555 konuttan oluşan Bulvar İstanbul Kayaşehir, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. nbsp;
Arsa alanı 110 bin metrekare olan Bulvar İstanbul'da 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 250 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede en yüksek konut fiyatı 900 bin lira. nbsp;Özülke ve Özkar Ortaklığında yükselen Bulvar İstanbul, 30 ay sonra teslim edilecek. Konut bedelinin yüzde 25'i peşin, geri kalan yüze 75'lik kısım için banka kredili ödeme yaparak konut sahibi olunabiliyor. Bulvar İstanbul projesi Akbank, Albaraka Türk, Türkiye Finans, Vakıfbank ve Garanti Bankası ile anlaşmalı. nbsp;Satış ofisi kurulan Bulvar İstanbul'da 3 tip ödeme seçeneği mevcut. 1 kule ve 15 blok halinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, 11 ihtisas hastanesinin yanında yer alıyor. (emlaktasondakika)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...