Galatasaray'dan inanılmaz Drogba teklifi

Galatasaray'dan inanılmaz Drogba teklifi

SPOR Haberleri

Galatasaray Drogba için inanılmaz teklif yaptı. Parçalı fil 2016'ya dek Cimbom'da kalmayı kabul etti. işte detaylar...

Galatasaray ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Didier Drogba, 35 yaşında ama İstanbul'da 2 yıl daha kalmak için "Tamam" dedi. 'Parçalı Fil' lakaplı ünlü golcü için Başkan Ünal Aysal, GSTV'de "1-2 sene oynayabilirim dedi bize. Ben de istediğin kadar oynayabilirsin dedim. Bir kontrat teklifimiz olacak. Sanıyorum kabul eder" açıklaması yapmıştı. Didier Drogba da buna hemen "Seve seve kabul ediyorum" dedi. Bu gelişme üzerine G.Saray taraftarı büyük sevinç yaşadı.
3.5 SEZONDA 20 MİLYON EURO ALACAK
Çin'den alınan Drogba'nın bonservisi ödenmedi ve dosyası FIFA'da. Drogba ile Ocak'ta 2 yıl daha mukavele imzalanacak. Fildişili yıldıza her yıl 4.5 milyon euro ödenecek. Primlerle bu rakam 5.5 milyon euroyu bulacak ve Drogba toplamda 3.5 sezonda 20 milyon euro gibi bir rakam kazanacak. 37 yaşına kadar oynamak istiyen Didier'in hedefi ise Kamerunlu Roger Milla gibi Dünya Kupası'nda oynamak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...