Real Madrid isyanlarda, 'Hakem katletti'

Real Madrid isyanlarda, 'Hakem katletti'

SPOR Haberleri

Dün akşam 2-1 biten El Clasico'nun ardından gündem, Undiana Mallenco'nun vermediği ve çok tartışılan penaltı pozisyonu oldu.

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan ve 2-1 Barça'nın üstünlüğü ile bittiği El Clasico'nun ardından gündem, Undiana Mallenco'nun vermediği ve çok tartışılan penaltı pozisyonu oldu. Karşılaşma 1-0 Barcelona lehineyken, 72'inci dakikada Ronaldo rakiplerinden kurtularak ceza sahası içine girdi. Ronaldo'nun arkasındaki Mascherano'nun müdahalesi sonrasıi Portekizli yıldız kendisini yerde buldu. Ancak, hakem Undiano Mallenco pozisyonun penaltı olmadığı kararını verdi. Ronaldo'nun itirazları ve isyanı dakikalar boyu sürdü.
nbsp;Real Madrid isyanlarda, 'Hakem katletti'

Bu pozisyonun 5 dakika sonrasında Barcelona, Şilili yıldızı Alexis Sanchez'in muhteşem aşırtma vuruşuyla 78'inci dakikada skoru 2-0 yaptı. Golün ardından Ronaldo, hakem Mallenco'nun yanına gelerek itirazlarına devam etti ve hakemi adeta azarladı.
HAKEM YORUMCULARI BİRLEŞTİ: "PENALTI"
Maçın ardından pozisyonu değerlendiren, İspanyolların ünlü hakem yorumcusu Andujar Oliver, pozisyonda çok sert bir faul olduğunu ve hakem Undiano Mallenco'nun kritik bir hata yaptığını açıkladı.
Bir diğer hakem yorumcusu Urizar Azpitarte ise, Ronaldo'nun pozisyonunda Mascherano'nun açık bir şekilde arkadan sert bir şekilde ittirdiğini ve pozisyonun açıkça penaltı olduğunu savundu.
İki hakem yorumcusu, ayrıca Khedira ile Adriano arasında ilk yarıda olan ve Madrid tarafının itiraz ettiği diğer penaltı pozisyonunda ise hakem Mallenco'nun doğru karar vererek oyunu devam ettirdiğini söyledi.
MADRID İSYANDA! "HAKEM KATLETTİ"
Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti; "Maçı kontrol ettik ve iyi fırsatlar yakaladık. Penaltı pozisyonu da çok açıktı. Evrendeki herkes gördü, bir tek hakem hariç" diyerek görüşünü açıkladı.
Real Madrid'in yıldız savunmacısı Sergio Ramos ise; "Bazı şeyler var ki, bunlara karşı savaşamazsınız, mücadele edemezsiniz. İki açık penaltımız hakem tarafından yendi ama böyle maçlarda nedense maç sonunda hakemden konuşamazsınız bile" diyerek tepkisini gösterdi.
Brezilyalı sol bek Marceloa; "Hakem bizi katletti. İki açık penaltımızla ilgili söylenecek bir şey yok. Bu tip şeyler Camp Nou'da her zaman oluyor. Hakem yüzünden kaybettiğimizi söylemeyeceğim ama kontrolümüzde olmayan şeyler yüzünden kaybettiğimizi söyleyebilirim" dedi.
Real Madrid sportif direktörü Emilio Butragueano, maç sonu yaptığı açıklamalada yenilgiyi hak etmediğini belirterek; "Anahtar dakikalarda iyi değildik. Ancak, ilk 30 dakika dışında harika oynadık ama bu sonrasında da Victor Valdes ayakta kaldı. O pozisyonda da, Mascherano Ronaldo'yu açık bir şekilde ittirdi ve Mallenco'nun kararı maçın en kritik anıydı. Bizim oturduğumuz yerden bile açık bir penaltı olduğu belliydi" diyerek maçı yorumladı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...