Zidane'dan Ferguson'a tepki; 'Sözlerini yanlış buluyorum'

Zidane'dan Ferguson'a tepki; 'Sözlerini yanlış buluyorum'

SPOR Haberleri

Fransızların dünyaca ünlü futbol efsanesi Zinedine Zidane, Sir Alex Ferguson'ın kitabındaki sözler hakkında açıklamalar yaptı.

Manchester United'ın efsanevi menajeri Sir Alex Ferguson'ın kitabındaki yazılara bir tepki de Fransızların dünyaca ünlü futbol efsanesi Zinedine Zidane'dan cevap geldi. Zidane, Sir Alex Ferguson'ın "Gerrard en iyilerden biri değil" sözleriyle ilgili olarak; "2 veya 3 yıl için, Steven Gerrard dünyanın en iyi orta saha oyuncusuydu. Gerrard şimdi bile Liverpool ve İngiltere için üst seviyede futbol oynuyor. Gerrard, kariyeri boyunca Liverpool'a sadakat gösterdi, ki bu Liverpool için harika bir durum" dedi. Zidane; "Gerrard, 4-5 yıl önce Liverpool'dan ayrılmak isteseydi, onu dünyadaki bütün takımlar kadrosuna katmak isterdi. Muhtemelen, Gerrard'ın transferi dünyanın en pahalı transferi olurdu." diyerek sözlerini sürdürdü.
Kariyerini Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin yardımcısı ve başkan Florentino Perez'in danışmanı olarak sürdüren Zidane; "Ferguson'ın Gerrard hakkındaki açıklamalarını oldukça ilginç buldum. Onun üst seviye bir oyuncu olmadığını söylemek yanlış" sözleriyle konuşmasını noktaladı. (spox)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...