Bakan Yıldız'dan Kayserispor'a kongre desteği

/ Kaynak: AA
Bakan Yıldız'dan Kayserispor'a kongre desteği

SPOR Haberleri  / AA

Bakan Taner Yıldız, 'Gerek Kayserispor gerekse Erciyesspor'un daha üst sıralarda yer almasını canı gönülden isteriz' dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Gerek Kayserispor gerekse Erciyesspor'un daha üst sıralarda yer almasını canı gönülden isteriz. Bu manada bütün milletvekili arkadaşlarımızın, belediye başkanlarımızın, iş arkadaşlarımızın, iş çevresinin, sanayicilerimizin mutlaka katkısı olacaktır" dedi. Yıldız, Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu öncesi son durum hakkında değerlendirmede bulunarak, bir takımın başarısıyla alakalı konunun yalnızca bir göğüs reklamına bağlanmasını hiç doğru bulmadığını söyledi. 3 yıldır göğüs reklamı alamayan Kayserispor'un önceki yıllardaki başarısında göğüs reklamının etkili olmadığına dikkati çeken Yıldız, şunları kaydetti: "Tabi ki takımlar göğüs reklamları alacak. Bununla alakalı her birimizin çabalarını, gayretlerini ortaya koymamız gerekiyor. Ama böyle bir noktaya bağlamak doğru değil. Ortada bir sıkıntı varsa bu sıkıntı hepimizin sıkıntısıdır. Gerek Kayserispor gerekse Erciyesspor'un daha üst sıralarda yer almasını canı gönülden isteriz. Bu manada bütün milletvekili arkadaşlarımzın, belediye başkanlarımızın, iş arkadaşlarımızın, iş çevresinin, sanayicilerimizin mutlaka katkısı olacaktır. Ama dediğim gibi başarıyı bu gerekçeye bağlamamış isek başarısızlığı da bu gerekçeye bağlamak doğru olmaz. O yüzden el birliğiyle daha da güçlü bir şekilde takımlarımızı desteklememiz gerekiyor. Ben Kayserispor ve Erciyesspor'un ligde başarılı yerlerde yer alacağına inanıyorum" nbsp;
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve Genel Menajer Süleyman Hurma'nın şu ana kadar Kayserispor'u son derece iyi yönettiğini belirten Yıldız, "Lig böyle bir şey. Siz güçlü olabilirsiniz ama sizden daha güçlü takımlar da olabilir. Bu sizin sıkıntılı olduğunuz anlamına gelmez" dedi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...