Hiç gitmediği şehirdeki bankadan icra geldi

/ Kaynak: İHA
Hiç gitmediği şehirdeki bankadan icra geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da asgari ücretle bir mobilyacıda çalışan 3 çocuk babası Hasan Sezer'e hiç gitmediği Ağrı'dan 165 bin lira icra şoku.

Ağrı'da bir bankadan Halis K. adına çekilen kredide kefil olarak gözüken işçi Hasan Sezer'e 165 bin liralık icra geldi. Önce şaka zanneden Sezer, icradan gelen yazıyla yıkıldı. Kendi ile birlikte icra kağıdında ismi yazılı diğer 3 kişiye de bir türlü bankanın avukatını da ikna edemedi. Bankanın Bafra şubesi ve Ağrı şubesiyle görüşen ve kendisine icra takibine itiraz eden Hasan Sezer, yanlışlığın bir an önce düzelmesini istedi. Hasan Sezer, "8 ay önce Ağrı'da bir bankadan beni aradılar. 'Kefilliğinizden dolayı borcunuz var, ödemezseniz icraya vereceğiz' dediler. İki üç sefer aradılar. Her halde şaka yapıyorlar zannettim. Ben de hiç Ağrı'ya gitmedim ve nasıl benim borcum olur dedim. Bir ay sonra ihtarname geldi. Buradaki banka şubesiyle görüştük, Ağrı'daki bankayla görüştük. Bankanın avukatıyla görüştük. Hesap numarasından yanlışlık olduğunu düzelteceklerini söylediler. Ben de olay bitti zannettim. 8 ay sonra icra kağıdı geldi. Bankadaki bir memurun hatası yüzünden ben borçlu oluyorum. Bankanın avukatını arıyorum inandıramıyorum. Bayramdan 3 gün önce gelen icra kağıdı yüzünden bunaldım, daraldım ve bayram zehir oldu. Ben hiç Ağrı'ya gitmedim. Şaşırdım kaldım" dedi. 165 bin lira borçlu gözükerek icra takibi başlatılan 3 çocuk babası işçi Hasan Sezer, yapılan yanlışlığın bir an düzelmesini beklediğini söyledi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...