Cumhurbaşkanı Gül, Ankara'ya hareket etti

/ Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Gül, Ankara'ya hareket etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kayseri'de, soğuk algınlığı nedeniyle programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'ya hareket etti.

Kayseri'de, soğuk algınlığı nedeniyle programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'ya hareket etti. nbsp;
İki gündür Kayseri'de bulunan ve çeşitli ziyaretler ve açılışlarda bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu gün sabah, soğuk algınlığı nedeniyle 4. Hayırseverler Buluşması ve Kayseri Evleri Ziyareti programını iptal etmişti. Rahatsızlanan ve doktorların Erciyes Dağı'na çıkmamasını tavsiye ettiği Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü, kaldığı bağ evinde, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Yaşar Karayel, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bağ evinden kara yoluyla Ankara'ya hareket etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yarın yapılacak olan Milli Güvenlik Kurulu'na başkanlık etmesi bekleniyor. Bu programda herhangi bir değişikliğin olmadığı öğrenildi. 29 Ekim törenlerine katılacağı da bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...