Yine Drogba, Liverpool'un genç yıldızından samimi itiraf

Yine Drogba, Liverpool'un genç yıldızından samimi itiraf

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba'nın yardım ettiği futbolcular listesine bir yenisi daha eklendi; Daniel Sturridge

Liverpool'un İngiliz golcüsü Daniel Sturridge, form durumundaki artışın sırrını açıkladı; Didier Drogba.Liverpool forması altında bu sezon 7 gol atan 24 yaşındaki golcü Miami'de Drogba'dan özel tavsiyeler ve mental bir eğitim aldığını açıkladı.Sunday Times'a konuşan yetenekli isim Miami'de Drogba ile tanıştığını ve yaşananları şu sözlerle özetledi; "Drogba'yı Miami'de gördüm. Bir futbolcunun performansını yakalamasının püf noktalarını açıkladı. Bunun tamamen kişinin kendi ile arasında olduğunu söyledi."Sturridge, Drogba'nın kendine, "Taktiksel, tekniksel veya fiziksel değil, eğer kendine inanıyorsan bu seni yukarı çıkaracaktır." dediğini belirtti.Chelsea'de kendini gösteremeyen ve Didier Drogba ile takım arkadaşlığı yapan Sturridge, psikolojik destek verenlerden birinin de Liverpool kaptanı Steven Gerrard olduğunu ifade etti.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...