Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester United 'o'nun için 30 milyonu gözden çıkardı

Manchester United 'o'nun için 30 milyonu gözden çıkardı

SPOR Haberleri

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve orta sahada sorunlar yaşayan Manchester United, AS Roma'nın Boşnak yıldızı Pjanic'in peşine düştü.

Paul Scholes'un futbolu bırakmasının ardından orta sahada oyun kurucu eksikliği yaşayan ve oyununda bu yüzden sorunlar bulunan Manchester United, Roma'nın orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i gözüne kestirdi.İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Manchester United, ara transfer döneminde Pjanic için tam 30 milyon euroyu gözden çıkardı. Roma cephesinin ise Erik Lamela'nın Tottenham'a transferinde sonra bir büyük yeteneğini daha kaptırmak istemiyor.8 maçta 3 gol, 3 asist yapan Pjanic'in ise Serie A'ya oldukça iyi bir başlangıç yapan ve şampiyonluğun en ciddi favorilerinden birine dönüşen takımından ayrılmak istemediği iddia edildi. Yıldız orta saha oyuncusunun en azından bu sezonu tamamlamayı istediği belirtildi.Daha önce Metz ve Olimpik Lyon formaları giyen 23 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu, Ağustos 2011'de 11 milyon euroya Roma'ya transfer oldu ve 2015'e kadar sözleşme imzaladı.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...