Beşiktaşlı Ahmet Nur Çebi'den Demirören'e sert eleştiri

/ Kaynak: CHA
Beşiktaşlı Ahmet Nur Çebi'den Demirören'e sert eleştiri

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yıldırım Demirören'in kulübe bağışladığını açıkladığı para konusunda hiçbir işlem yapmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski başkanlardan Yıldırım Demirören'in kulübe bağışladığını açıkladığı para konusunda hiçbir işlem yapmadığını söyledi. Demirören'in, alacağı konusunda net olmadığını da belirten Ahmet Nur Çebi, "Biz devamlı oyalandık. Yıldırım Demirören borcunu bağışlayacaksa bağışlasın, bağışlamayacaksa biz de hesabımızı bilelim." dedi. Ceylan Otel'de gerçekleşen Divan Kurulu toplantısında üyelere hitap eden İkinci Başkan, Yıldırım Demirören'i sert bir şekilde eleştirirken, "Eski başkanlardan Yıldırım Demirören, mali kongrede Beşiktaş camiasından helalleşmek isteyerek alacağı rakamı bağışladığını ifade etmiştir. O günden bugüne kadar bizler Demiören'in helalleşme isteği arzusuyla bugüne kadar bu kapıyı açık bıraktı." diyerek, şöyle devam etti: "Ne bizler ne sizler Yıldırım Demirören'e bu parayı bağışlamayın demedik. Kongrenin önünde ibra olmak adına hellallik istiyorum. Bu parayı bağışlıyorum demişti. Biz de gerekli evrakı bekliyoruz. Ancak gördük ki o gün bugün derken devamlı oyalandık. Buradan şahsi fikrimi de söyleyerek sesleniyorum. nbsp;Yıldırım Demirören Beşiktaş'tan alacağını bağış edecekse bağış etsin, eğer bağış etmeyecekse de bunu açıklasın. Biz de borcumuzu bilelim hesabımızı bilelim. Biz bu borcu da öderiz. Zaten onların borçlarını ödedik. Borcun üzerine 100 daha gelmiş, gelmemiş önemli değil. Yönetim kurulu olarak biz bunu da öderiz. Biz sadece helalleşme arzusundan dolayı bu kapıyı açık bırakmıştık fakat oyalandık. Borcunu bağışlamayacaksa açıklamasını bekliyoruz. Ona göre hesabımızı kitabımızı yapalım." diye konuştu.

RONALDİNHO'NUN TRANSFERİ KONUSU
Öte yandan Beşiktaş'ta transferi gündemde olan Ronaldinho konusunda açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, bu transferle bizzat kendisinin ilgilendiğini kaydetti. İkinci Başkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz transferde savurgan bir politika izlemiyoruz. Geçmişte bu politikanın zararlarını biliyoruz. Yeni bir modelle Ronaldinho'yu transfer etmek istiyoruz. Ronaldinho'yu sponsorlar vasıtasıyla transfer etmeye çalışıyoruz. Sonucu hayırlısı olsun. Ronaldinho gerçekten ahlaki yapısı ve tecrübesiyle gençlerimize pozitif etki yapacaktır."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...