Cumhurbaşkanı Gül'ün sağlık durumu nasıl

/ Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Gül'ün sağlık durumu nasıl

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, herkesin grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlığa maruz kaldığı bir dönemde kendisinin de rahatsızlandığını belirtti

Soğuk algınlığı nedeniyle Kayseri'deki son günündeki programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, herkesin grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlığa maruz kaldığı bir dönemde kendisinin de rahatsızlandığını belirterek, ''Aslında 3-4 gündür bu vardı. Herkesin karşı karşıya kaldığı bir mevsimde ben de rahatsızlandım'' dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, rahatsızlığı nedeniyle Kayseri gezisinin üçüncü ve son günündeki programlarını iptal ederek, babasının bağ evinde bir süre dinlendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Kayseri'den kara yoluyla Ankara'ya hareket eden Cumhurbaşkanı Gül, Eğribucak Mahallesi Gül Sokak'taki baba evinden ayrılırken, sokak başında kendisini bekleyen vatandaşlara selam verdi. Bu arada gazetecilerin ''Geçmiş olsun, efendim'' dilekleri karşısında makam aracını durduran Gül, kısa bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, herkesin soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlığa maruz kaldığı bir mevsimde kendisinin de rahatsızlandığını kaydetti. Gül, ''Aslında 3-4 gündür bu vardı'' diye konuştu. Bir gazetecinin, ''Siz rahatsızlanınca anneniz, babanız size özel bir içecek hazırladı mı? Nasıl davrandılar?'' şeklindeki sorusu üzerine ise, ''Senin annen, baban sana ne yapıyorsa, benim annem, babam da sağ olsun, yapıyorlar. Onların gözünde hala hepimiz çocuğuz'' cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Gül, ''Yarın Ankara'da Milli Güvenlik Kurulu toplantısı ve ardından da ertesi gün 29 Ekim törenleri var. Katılacak mısınız?'' şeklindeki soruya da, ''Onları yarın Ankara'da konuşuruz'' karşılığını verdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...