Cumhurbaşkanı Gül, 'Hafif gribim'

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Gül, 'Hafif gribim'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Gül, hafif bir grip geçirdiğini, doktorların tavsiyesine uyarak Kayseri'deki programlarını iptal ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle bugün için Kayseri'de öngörülen programını iptal etmek durumunda kaldığını belirterek, "Önümüzde de 29 Ekim merasimleri var, çok seyahatlerimiz var. Onun için doktorlar bugün 'Yukarı çıkmazsanız çok iyi olacak' dediler" dedi. nbsp;Cumhurbaşkanı Gül, ailesine ait bağ evinden ayrılırken basın mensuplarına, makam aracından yaptığı açıklamada, herkesin bu mevsimde karşı karşıya kaldığı hafif bir grip geçirdiğini belirterek, Kayseri'de bugün için öngörülen programlarını iptal etmek durumunda kaldığını söyledi. Rahatsızlığının üç, dört gündür sürdüğünü dile getiren Gül, "Önümüzde de 29 Ekim merasimleri var, çok seyahatlerimiz var. Onun için doktorlar bugün 'Yukarı çıkmazsanız çok iyi olacak' dediler" diye konuştu. "Babaevinde özel bir reçete uyguladınız mı?" sorusu üzerine de Cumhurbaşkanı Gül, "Çocukluğumuz burada geçti, bağımız. Bütün çocukluk hatıralarımız burada" dedi. "Ihlamur içtiniz mi mesela?" sorusuna da Gül, "Senin annen baban sana ne yapıyorsa, benim annem babam da bana aynı şeyi yapıyorlar. Onların gözünde hepimiz çocuğuz" yanıtını verdi. nbsp;Cumhurbaşkanı Gül, yarın ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki programlarında iptal olup olmadığına ilişkin soruyu da, "Ciddi meseleleri yarın Ankara'da konuşuruz" diye yanıtladı. Üç günlük ziyaret için Kayseri'de bulunan Cumhurbaşkanı Gül, programının son gününde soğuk algınlığı nedeniyle bugün Erciyes Tekir Yaylası'nda düzenlenen ödül törenine katılmamıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...