ABD'de koca dehşeti, 3 ölü

/ Kaynak: CHA
ABD'de koca dehşeti, 3 ölü

DÜNYA Haberleri  / CHA

ABD'de koca şiddetinden kaçarak kayıplara karışan Yessenia Suarez ve iki çoğu Thalia Otto ve Michael Otto'nun öldüğü kesinleşti.

Luis Toledo, geçtiğimiz Perşembe günü eşi Yessenia Suarez'i işyerinde dövmüş, dayak yiyen anne, iki çocuğu ile birlikte kayıplara karışmıştı. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kayıp annenin telefonlarında kocası Luis Toledo'ya (31) ait tehdit mesajlarına ulaştı. Polis Toledo'yu zanlı olarak gözaltına aldı. Arkadaşları, hayatını kaybeden genç Suarez'in çalıştığı halde başarılı bir üniversite öğrencisi ve çocuklarıyla ilgili iyi bir anne olduğunu söyledi. Üniversite danışman hocası Debbie Tatum, "Yessenia çok başarılı bir öğrenciydi ve gelecek dönemde iyi bir dereceyle mezun olacaktı." şeklinde konuştu. Polis, sözkonusu cesetleri, Florida'nın Volusia bölgesinde aramaya devam ediyor
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...