Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Haliç Metro Köprüsü'nde son durum

/ Kaynak: İHA
İstanbul Haliç Metro Köprüsü'nde son durum

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'un tarihi siluetine olan etkisi nedeniyle tartışmalar neden olan Haliç Metro Köprüsü'nde test sürüşleri başladı

Günde 1 milyon kişinin kullanacağı tahmin edilen Haliç Metro Köprüsü, yaklaşık 2 ay sürecek testlerin ardından 2014 Ocak ayında hizmete alınacak.Haliç Metro Geçiş Köprüsü için geri sayım başladı ve Taksim metrosunun, Yenikapı'ya inmesine sayılı günler kaldı. İstanbul trafiğine önemli ölçüde nefes aldırması beklenen projede sona yaklaşıldı. Test sürüşlerinin başladığı Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün 2014 yılının Ocak ayında hizmete girmesi bekleniyor. 29 Ekim'de Marmaray projesinin açıldığı günde Başbakan Erdoğan'ın da test edeceği Haliç Metro Geçiş Köprüsünü günde 1 milyon kişinin kullanması bekleniyor. 180 milyon liraya mal olan köprüyle İstanbul Metrosu ve Marmaray birleşmiş olacak. Hacıosman'dan metroya binen yolcular, kesintisiz olarak Yenikapı Marmaray aktarma istasyonuna ulaşabilecek. Haliç'in 13 metre üstünde Tarihi Yarımada'yı seyrederek yürüme imkanı sağlayan köprünün Karaköy ayağında kafeler de yer alacak.İstanbul'un trafik sorunun çözümüne katkı sağlaması beklenen Haliç Metro Köprüsü vatandaşlardan da tam not aldı. Köprünün trafik sorunun çözümüne katkı sağlayacağını söyleyen vatandaşlar, yolcuların kısa sürede istediği yere ulaşabileceğini söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...