Arsene Wenger, 'Ne Messi, ne Ronaldo, en iyisi Zlatan'

Arsene Wenger, 'Ne Messi, ne Ronaldo, en iyisi Zlatan'

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, Zlatan Ibrahimovic'in dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, şu anda dünyanın en iyi futbolcusunun Zlatan Ibrahimovic olduğunu belirtti.Paris Saint Germain forması giyen yıldızın Messi ve Ronaldo'nun önünde olduğunu vurgulayan Fransız teknik adam, "Ibrahimovic şu anda Messi ve Ronaldo'dan daha iyi. 32 yaşında, onun yeteneklerinden maksimum seviyede nasıl faydalanacağınızı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.İsveçli oyuncunun 16 yaşında Arsenal'e denemeye geldiğini ve idmana katılmak için yaptığı davetini reddettiğini belirten Wenger, "O benim antrenman sahamdaydı, ancak sonra başka bir yere gitti. Bu birçok oyuncuma oldu. Cristiano Ronaldo da buradaydı, Ibrahimovic de. Bu bize imza atacakları anlamına gelmez. Onu görkem istemiştim, çünkü bilmediğiniz bir oyuncuya imza attıramazsınız. 16 yaşındaydı ve ona as takım ile bir antrenmana katılması yönünde ricada bulundum ama o katılmadı" diye konuştu.Zlatan Ibrahimovic son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynadıkları maçta 4 golle yıldızlaşmış ve attığı gollerin güzelliği ile büyülemişti.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...