Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cilvegözü Sınır Kapısı'nda tır eylemi

/ Kaynak: AA
Cilvegözü Sınır Kapısı'nda tır eylemi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda yaklaşık bir haftadır bekletildiklerini iddia eden bazı tır şoförleri yol kapatma eylemi yaptı.

Türkiye ile Suriye arasındaki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçiş yapmak için uzun süre bekletildiklerini öne süren tır şoförleri, araçlarında bulunan malzemelerin bozulduğu gerekçesiyle kapının önünü trafiğe kapattı. Yaklaşık 15 kilometre uzunluğunda araç kuyruğunun oluştuğu sınır kapısında, eylemden dolayı giriş ve çıkışlar durdu. Eylemin sona erdirilmesi için sınır kapısı önüne jandarma ekipleri sevk edildi. Günlerdir sıra beklediklerini belirten tır şoförleri, sebze, meyve, tavuk ve ciğer yüklü bazı tırların içindekilerinin bozulmaması için araçlarını sürekli çalıştırmak zorunda olduklarını, bunun da kendilerine ayrı bir maliyet getirdiğini söyledi. Yetkililer ise sınır kapısındaki işlemlerde aksama olmadığını ancak yoğunluk nedeniyle geçişlerin yavaş işlediğini belirtti. Öncupınar Sınır Kapısı'nın yardım araçları haricinde geçişlere kapatılmasının ardından yoğunluğun arttığı Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçen kamyon ve tırlar, yüklerini ara bölgede Suriye tarafından gelen araçlara aktardıktan sonra dönüş yapıyordu

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...