Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Parma 3-2 Milan maçı golleri, özeti

Parma 3-2 Milan maçı golleri, özeti

SPOR Haberleri

Serie A'nın 9. haftasında Parma Milan'ı konuk etti. Ev sahibi ekibin 2-0 öne geçtiği maç, 2-2'ye geldi. 90+1'de gelen gol, 3 puanı Parma'ya getirdi.

Ennio Tardini Stadı'nda oynanan karşılaşma, oldukça hızlı başladı. Parma, henüz 11. dakikada Marco Parolo'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Milan bu golün ardından beraberliği sağlamak için rakip kaleyi abluka altına almaya çalıştı, pozisyonlar da buldu ama gol gelmedi. İlk devre bu skorla sona erecek derken 45'te sahneye çıkan Cassano, durumu 2-0 yaptı ve soyunma odasına gidildi. İkinci devrede sahada bambaşka bir Milan vardı. Maçı çevirmek için oldukça baskılı bir oyun ortaya koyan Milan, 61'de Matri, 63'te Silvestre'nin kaydettiği gollerle durumu 2-2 yaptı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Marco Parolo maçtaki 2. golünü attı ve takımına 3 puanı getirdi: 2-3.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...