Fenerbahçe'de Ersun Yanal farkı

Fenerbahçe'de Ersun Yanal farkı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde geçen sezonki istatistiklerin üstünde bir performansa imza attı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı lacivertli ekibin başında ligde geride bıraktığı 9 haftada ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Spor Toto Süper Lig'de ilk 9 haftada takımıyla 7 galibiyet 1 beraberlik ve sadece bir mağlubiyet alan Yanal, geçen sezon aynı dönemde 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Aykut Kocaman'ın performansını da gerisinde bıraktı.
nbsp;
Yanal'ın takımı geçtiğimiz yıl bu dönemde kocamanın topladığı takımdan 9 fazla puan toplarken, rakip kalelere de geçtiğimiz yıla göre daha fazla gol bıraktı. Aykut Kocaman'ın takımı geçtiğimiz yıl 9. Hafta sonunda 13 puan toplamış, 11 gole imza atmış, kalesinde ise 8 gol görmüştü.

Ersun Yanal'lı Fenerbahçe ise 9 hafta sonunda 22 puanla ligin zirvesine kurulurken, 21 golle ligin en golcü takımı oldu.

Öte yandan Ersun Yanal, önümüzdeki hafta Bursa deplasmanından da 3 puana ulaşabilirse, kendi adına da lige en iyi başlangıca imza atmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...