Vakıfbank yenilmezlik serisini sürdürdü

Vakıfbank yenilmezlik serisini sürdürdü

SPOR Haberleri

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde VakıfBank, Galatasaray Daikin'i 3-0 mağlup ederek, resmi maçlarda yenilmezlik serisini 55'e çıkardı.

VakıfBank kazanmaya devam ediyor. Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi 'nde VakıfBank, Galatasaray Daikin'i 3-0 yendi ve yenilmezlik serisini 55 maça taşıdı. VakıfBank'tan Brakocevic, Galatasaray Daikin'den ise Montano 20'şer sayı üreterek en skorer isimler oldular. İlk sete VakıfBank, Brakocevic ile etkili servis atarak başladı ve sarı-kırmızılı takımı oyundan düşürdü. Costagrande ile de ürettiği sayılar ile teknik molaları 8-4 ve 16-9 önde kapatan VakıfBank, ilk seti 25-17 kazandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
İkinci sete Galatasaray Daikin daha etkili bir oyun sergileyerek başladı. Sarı-kırmızılılar, Montano'nun ürettiği sayılarla teknik molalara nbsp; 8-7ve 16-15 önde girdi. Toparlanan VakıfBank, yeniden oyuna ortak oldu ve zorlu geçen seti 27-25 önde tamamladı.

Üçüncü sete de iyi başlayan ve teknik molaları 8-4 ve 16-11 önde geçen sarı-kırmızılılar, son bölümde yaptıkları basit hatalarla bu seti de 25-22 geride kapadı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
VakıfBank, aldığı bu galibiyetle resmi maçlarda üst üste 55. galibiyetine imza attı.

GALATASARAY DAİKİN: 0 - VAKIFBANK: 3
Salon: Burhan Felek
Hakemler: İlhami Şenyurt, Esat Danzili
Galatasaray Daikin: Rabadzhieva , Lo Bianco , Sinem Barut, nbsp; Neriman Özsoy, Montano , Ergül Avcı ( Nihan Güneyligil, Gamze nbsp; Alikaya, Bihter , Ezgi Güç)
VakıfBank: Gözde Sonsırma, Bahar Guidetti, nbsp; Brakocevic, Costagrande, Fürst , Naz Akyol (Gizem Karadayı, Çağla Akın, Güldeniz Paşaoğlu, Polen Uslupehlivan)
Setler: 17-25, 25-27, 22-25
Süre: nbsp; 90 dakika ( 26, 35, 29)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...