Mancini, Fatih Terim'im yapmadığını yaptı

Mancini, Fatih Terim'im yapmadığını yaptı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, bu sezon bir ilke imza attı.

Roberto Mancini, Umut Bulut 'a bu sezon ilk kez bir maçta ilk 11'de forma verdi. Umut daha önce Fatih Terim döneminde iki hazırlık maçında ilk 11'de görev yapmıştı. Kayserispor karşısına 3 santrforunu da sahaya süren Roberto Mancini, taktik gereği bir ilke imza attı ve Umut Bulut'a bu sezon ilk bir maçta ilk 11'de forma verdi. nbsp; Fatih Terim döneminde Notts County ve Arsenal ile oynanan hazırlık maçlarında ilk 11'de forma giyen Umut Bulut, Kayserispor karşısında ilk kez sahaya 11'de çıkacak ve sarı-kırmızılı forma altında ligdeki ilk golünü atmaya çalışacak.

Umut Bulut'un yanı sıra kadroda büyük bir sürprize daha imza atan Mancini, yabancı hakkını Dany'den yana kullandı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag maçının iki yıldızı Bruma ile Eboue'yi tribüne yolladı. Mancini, Amrabat ve Riera'yi ise Kayseri'ye götürmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...