Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder 6 yıllık hasrete son verdi

Sneijder 6 yıllık hasrete son verdi

SPOR Haberleri

Son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Wesley Sneijder, Kayserispor deplasmanında 6 yıllık hasretine son verdi.

Galatasaray 'da Roberto Mancini 'nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından bambaşka bir performans gösteren Hollandalı yıldız, Kayserispor deplasmanında da gol atmayı başardı. Kayserispor ağlarını sarsan Wesley Sneijder, bir kulüp forması altında 6 yıl aradan sonra sahaya çıktığı 3 resmi maçta da üst üste gol atmayı başardı.

DAHA ÖNCE REAL MADRİD'DE BAŞARMIŞTI
Wesley Sneijder, kulüp forması altında üst üste 3 golü en son Real Madrid'de oynarken 2007/2008 sezonunda atmayı başarmıştı. Real Madrid forması altında La Liga'nın ilk 3 haftasında Atletico Madrid, Villarreal ve Almeria maçlarında gol atma başarısı gösteren Hollandalı oyuncu, Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı maçta da gol atarak bir kulüp forması altında 6 yıl aradan sonra 3 maçta üst üste gol atmış oldu.

Öte yandan Wesley Sneijder, Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı dahil olmak üzere oynadığı son 4 maçta fileleri sarstı.
Wesley Sneijder'in forma giydiği son 5 resmi maçtaki performansı:
06.10.2013, Süper Lig, Akhisarspor 2 - 1 Galatasaray (1 asist)
19.10.2013, Süper Lig, Galatasaray 2 - 1 Karabükspor (2 gol)
23.10.2013, Şampiyonlar Ligi, Galatasaray 3 - 1 Kopenhag (1 gol)
27.10.2013, Süper Lig, Kayserispor - Galaatsaray (1 gol)
15.10.2013, Dünya Kupası Elemeleri, Türkiye 0 - 2 Hollanda (1 gol)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...