Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Çalhanoğlu oynadı, Hamburg farka koştu

Hakan Çalhanoğlu oynadı, Hamburg farka koştu

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga'nın 10. haftasında Hakan Çalhanoğlu'nun ilk 11'de başladığı mücadelede Hamburg deplasmanda Freiburg'u 3-0 mağlup etti

Almanya Bundesliga 'nın 10. haftasında Hamburg deplasmanda Freiburg ile karşılaştı. Mage Solar Stadı'nda oynanan mücadeleyi deplasman ekibi 3-0 kazandı. Hamburg'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Maximilian Beister, 48. dakikada Pierre Michel Lasogga ve 63. dakikada Rafael Van Der Vaart kaydetti.

Hamburg'da milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu ilk 11'de mücadeleye başlarken, 78 dakika sahada kaldı. Öte yandan Tolgay Arslan da Hamburg'da sahaya çıkan kadroda yer alan isimler arasında yer alırken, 90 dakikayı tamamladı.

Bu skorun ardından Hamburg puanını 12 yaptı ve 12. sıraya yükseldi. Freiburg ise 5 puanla 17. sırada kaldı. Bundesliga'nın 11. haftasında Hamburg evinde Mönchengladbach ile karşılaşacakken, Freiburg ise deplasmanda Nürgberg'e konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...