Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar'a çok önemli destek

Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar'a çok önemli destek

SPOR Haberleri

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, seçimde Mehmet Ali Aydınlar'a destek vereceklerini açıkladı.

Birleşik FenerbahçelilerVakfı Başkanı Aziz Yılmaz, vakıf lokalinde kongre üyelerine verdiği yemekte, 2-3 Kasım'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulunda tüm güçleriyle hiçbir talepleri olmadan Mehmet Ali Aydınlar'a destek vereceklerini söyledi.

İşte Aziz Yılmaz'ın kritik açıklamaları:

* Bugün kurtuluşun miladı olacak

*Ben dik durduğum için biletimi kestiler

* Kulüp Aziz Yıldırım'ın çiftliği gibi yönetiliyor.

* Aziz Yıldırım Todori'de yenen yemekte "Bu kongre bitsin, bittiğinde Mehmet Ali Aydınlar ve diğer adayları ihraç edeceğim" dedi

* Kafayı üşüttüm ama Aziz Yıldırım ile üşüttüm

* Kongre kitapçıklıkları özellikle eksik gönderildi, kongre üyelerinin yüzde 10'una gitti. Muhalefet bunları görmesin eleştirmesin diye.

* Kongrede başkan adayları konuşamıyor, konuşma hakkı yok. Ama kendisi yönetim adına eleştirileri cevaplamak için konuşabiliyor. Kulüpte dikta sistemi var.

* Başkan kaç tane CEO eskitti, şampiyon olur bu konuda

* Amaçları 8. Maddeyi geçirmek, Divanda buna engel olmuştuk. Ama bunu geçirmeye çalışacaklar

* (Kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul satın alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin temini, buna ilişkin işlemlerin ifası, ipotek, intifa irtifak hakkı ve yasalarda belirlenmiş her türlü ayni hak tesisi ile şirketler, ticari işletmeler kurulması, kurulmuş şirketlere ortak olunması, gayrimenkul yatırım ortaklarının kurulması, Kulübe bağlı şirketler lehine ipotek tesisi hususlarında yeni oluşacak Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi)

* Kulübün asıl sahibi biz değiliz kulübün gerçek sahibi taraftardır. F.Bahçe'ye ihanet eden, bu kulübün bir kuruşunu yiyen cehennemde yanar. Fenerbahçe taraftarı, dişinden tırnağından artırarak aldığı formayla biletle kulübe sağladığı katkıyı yemek haramdır.

* GFB'yi satın alamadı, böldü. Anadolu GFB'yi kurdu. Bedava biletler havada uçuşuyor.

* Kulübe birçok insan aldı, kulüpte 1200 insan maaş alıyor. 2 tane insan da kendi şirketine alsana. Yönetimdeki kişilerin şirketine al.

* Kulüp bitti ne kadar hisse satıldı bilemiyoruz. Ülker Arena'nın kulüple nasıl bir ilişkisi var Kulübün salonu mu sadece maçları mı oynatıyor kimse bilmiyor

* Kulübe daire verdi, tanesi 800 bin dolara. Daha sonra bu daireleri teminat göstererek Denizbank'tan teminat aldı. Geçen bizim bir tanıdık 300 bin dolar vermedi.

* 30 milyon dolar verdim diyor kulübe, 30 lira verdiysem şerefsizim.

* Mehmet Ali Aydınlar'ın yanındayız, hiçbir talebimiz de yok. Bütün gücümüzle onu destekleyeceğiz. Hulusi Belgü ile Recep Özcan'ın ise aday olması mümkün değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...