Galatasaray gözünü Kadıköy'e dikti

Galatasaray gözünü Kadıköy'e dikti

SPOR Haberleri

Galatasaray yöneticilerinden Emir Sarıgül, Kayserispor'u 4-2 mağlup ettikleri mücadele sonrasında konuştu.

Galatasaray yöneticilerinden Emir Sarıgül, Kayserispor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu. Burak ve Drogba'nın performansına yönelik konuşan Galatasaray yöneticisi, "Burak'ın gol atması bizi oldukça mutlu ve motive etti. Drogba için G.Saray'a gelmesinde Ünal Aysal başkanım ile birlikte benim de çok büyük emeğim oldu. Bülent Tulun ile birlikte gittik, getirdik. G.Saray önemli isimleri Türk futboluna kazandırdı. Drogba takımda ağabey gibi. G.Saray'da yıldızların uyum içerisinde olması ile böyle gollü müsabakalar izlettiriyoruz seyircilere." diye konuştu.

Mancini'yi değerlendiren Sarıgül, "Herkesin kendine has stilleri var. Mancini benim de saygı duyduğum bir isim. Yeni bir fikir birlikteliği. Önümüzdeki günlerde oyuncular sisteme alışacak ve 25 milyon taraftar sevinecek." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe deplasmanına kazanmak için gideceklerini belirten yönetici, "Nasıl bugün 3 puan almak bizi sevindiriyorsa, Fenerbahçe maçı da önem taşıyor. 10 Kasım günü Saraçoğlu'na gideceğiz. Galatasaray ilklerin takımıdır. Ümit ediyorum ki bu motivasyon ile Kadıköy'de sevinç yaşayacağız. Sayın Başkanım da burada takımı 3 puan ile yolcu ediyor." diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...