Eski İngiliz bakandan Yahudi çıkışı

Eski İngiliz bakandan Yahudi çıkışı

DÜNYA Haberleri

İngiltere eski dışişleri bakanı Straw, Yahudi lobi kuruluşlarına akan paraların ABD'nin Ortadoğu politikasını şekillendirmek için kullanıldığını söyledi.

İngiltere'nin eski dışişleri bakanı Jack Straw, parlamentodaki bir oturumda ABD'deki AIPAC gibi Yahudi lobi kuruluşlarına akan paraların ABD'nin Ortadoğu politikasını şekillendirmek ve kontrol etmek için kullanıldığını söyledi. nbsp; Straw, Almanya'nın da "İsrail'in savunma takıntısının" bölgede barışın önündeki engellerden biri olduğunu ifade etti.

Avam Kamarası'ndaki Küresel Diplomatik Forum başlıklı toplantının katılımcılarından İsrailli milletvekili Einat Wif, bu sözlere tepki gösterirken, "Bu temelsiz suçlamaları Filistinli temsilcilerden duymaya alışkınız ancak İngiliz diplomatlardan daha rasyonel olmalarını beklerdim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...