Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor İstanbul'a Adrian'sız geldi

Trabzonspor İstanbul'a Adrian'sız geldi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, yarın akşam Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı lig maçı için hafif sakatlığı bulunan Adrian'ı İstanbul'a götürmedi.

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, kafilenin hareketinden önce Kasımpaşa'nın güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Bizim kendi oyun anlayışımız var ve bu oyun anlayışını sahaya yansıtmaya çalışacağız. Trabzonspor her maça kazanmak arzusuyla çıkar ve bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Bu arada yönetim kurulunun da Kasımpaşa maçında takımı yalnız bırakmayacağı ve bu maçın ardından futbolculara planlanan ödemeleri yapacağı öğrenildi.

ADRİAN'IN SAKATLIĞI SORUN OLDU

Mustafa Akçay, Legia Varşova maçında hafif şekilde sakatlanan ve antrenmanlarda da beklenen verimliliği gösteremeyen Adrian'ı, Kasımpaşa maçının kadrosuna almadı. Altı yabancı oyuncu hakkını diğer futbolculardan yana kullanan Akçay, sağ ayak bileğinde ağrı hisseden futbolcunun tedavisinin bir an önce yapılmasını ve bir sonraki maça yetiştirilmesini istedi.

COLMAN YETİŞMEDİ

Teknik direktör Akçay'ın iyileşmesi için sabırsızlandığı Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, iyileşemedi. Sağlık ekibinin tedavisi için yoğun çaba harcadığı Arjantinli oyuncunun tam olarak iyileşmeden riske edilmeyeceği belirtildi. Teknik direktör Mustafa Akçay, Colman'ın takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve bu oyuncudan en iyi şekilde yararlanacaklarını ifade etti.

TRABZONSPOR İSTANBUL'A UÇTU

Trabzonspor, yarın akşam Kasımpaşa ile yapacağı maç için Trabzon'dan saat 13.20'da tarifeli uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na uçtu. Trabzonspor kafilesinde sakatlığı geçmeyen Adrian ve Colman'ın yanı sıra, kart cezalısı olan Mustafa Yumlu ile Alanzinho, Caner ve Fatih yer almadı. Bordo mavili kafilede Onur, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Aykut Demir, Bamba, Giray Kaçar, Olcan, Kadir Keleş, Yusuf, Soner, Abdülkadir, Aykut Akgün, Zokora, Malouda, Henrique, Emre Güral ve Janko kadroda yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...