Akıllı telefonda Playstation oynayın

Akıllı telefonda Playstation oynayın

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony bugün ise Playstation uygulamasının iOS ve Android platformları için çıkış tarihini ve uygulamanın detaylarını paylaştı.

Kasım ayında satışa sunulacak olan Playstation 4 ile uyumlu olacak bu mobil PS uygulaması ile PSN'deki arkadaş listenizi, başarılarınızı görüntüleyebilir ve arkadaşlarınıza mesaj gönderebilirsiniz. PSN'de gerçekleştirmiş olduğunuz işlemlere ek olarak Playstation uygulaması, ikinci ekran özelliği de sunacak.Sony, ikinci ekran özelliğinin nasıl çalışacağını The Playroom oyunun tanıtım filminde kısaca bahsetmişti. iOS ve Android cihaz üzerinden oyun karakterinin resmini çizip Playstation 4'teki oyuna gönderebileceksiniz. Şimdilik ikinci ekran özelliği ile ilgili aktarılan bilgiler bu kadar. Bakalım PS Vita'da olduğu gibi direk PS4'teki oyunun görüntüsünü mobil cihazlarda görebilecek miyiz? Tahminimizce bu özellik Sony'nin Exclusive oyunlarının neredeyse hepsine geçerli olacak.Wi-Fi üzerinden PS4 ile erişim sağlanacak bu uygulama ile ayrıca; PS4'ü kapatma, bekleme moduna alma ve başlatma gibi sistem araçlarını yönetebileceksiniz. Playstation uygulaması, iOS ve Android platformları için Amerika'da 13 Kasım ve Avrupa'da ise 22 Kasım'da uygulama mağazalarında yer alacak.Bu uygulamanın, Playstation 4'ün ülkemize gelmesinden sonra Türkiye App Store ve Google Play Store'undan indirilebilir olacağını hatırlatalım.(uzamanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...