Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıllı saat çok rağbet gördü

Akıllı saat çok rağbet gördü

TEKNOLOJİ Haberleri

Son zamanlarda Galaxy Gear ve diğer akıllı saatlerin, ya da Google Glass gibi teknolojilerin ortaya çıkması ile yeni bir teknoloji ayağı oluştu.

Giyilebilir teknoloji adı verilen segment ile oldukça içli dışlı olduğu bilinen araştırma şirketi Berg Insight'ın dediğine göre bu pazar yakın zamanda çığ gibi büyüyecek. Verilen bilgilere göre 2017 senesinde cihazların toplam satış miktarı 64 milyon adeti bulacak!Şirkete göre akıllı saat, akıllı gözlük ve giyilebilir fitness cihazları geçtiğimiz yıl içerisinde 8.3 milyon adetlik bir başarı grafiği çizmiş. 2011 senesinde bu rakam sadece 3.1 milyonmuş. Yüzde 50.6'lık bir yükselişi var diyen firma, 2017 için de 65 milyon ünite öngörüyor. Şu sıralar en çok satışı yapılan ürünler arasında giyilebilir fitness araçları bulunurken, akıllı saatlerin kısa bir süre sonra yaygınlaşmasıyla birlikte listenin zirvesine tırmanacağı söyleniyor.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...