Atletico 5-0 Real Betis

Atletico 5-0 Real Betis

SPOR Haberleri

Atletico, Real Betis'i 5-0 mağlup ederek Barcelona'yı takibini sürdürdü. Arda Turan sakatlığı nedeniyle bu maçta yer almadı.

La Liga'da Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Atletico Madrid, Real Betis'i 5-0'lık skorla geçti.
Kırmızı-Beyazlılar bu galibiyet ile puanını 27'ye yükselterek lider Barcelona'yı takibini sürdürürken, Real Madrid ile puan farkını 5'e çıkardı. Ev sahibi ekip hızlı başladı ve 1. dakikada Oliver Torres ile 1-0 öne geçti. İlk devrede baskılı bir oyun ortaya koyan Madrid ekibi, rakip kalede yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve takımlar soyunma odasına 1-0 Atletico Madrid'in üstünlüğü ile gitti. İkinci yarıda sahada Atletico Madrid şov vardı! Kırmızı-Beyazlılar 53 ve 57. dakikada David Villa'nın golleri ile farkı 3'e çıkardı. Farklı skorun verdiği rahatlıkla oyunda etkinliğini artıran Madrid, Diego Costa'nın sol çaprazdan attığı şık gol ile skoru 4-0'a getirdi. Maçta son sözü Gabi söyledi. 90+3'te Real Betis ağlarını havalandıran Gabi, takımını 5-0 üstünlüğe taşıdı ve bu golün ardından mücadele 5-0 ev sahibi ekibin galibiyeti ile sonuçlandı.(ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...