Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlık Bakanı'ndan Yunan doktorlara iş daveti

Sağlık Bakanı'ndan Yunan doktorlara iş daveti

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katıldığı bir törende işsiz olduğun iddia edilen 7 bin Yunan doktora iş davetinde bulundu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün Küçükçekmece Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temel atma törenine katıldı. Küçükçekmece için eskiden Avcılar'ın başarısını örnek gösterdiğini söyleyen Müezzinoğlu, "Ülkemiz adına da Yunanistan'ı örnek gösteriyorduk. Çok şükür ki, 2002 yılından itibaren, Yunanistan'ın başardıklarını katlamalı başarmaya başlayan bir Türkiye var" dedi. Yunan basınında dün çıkan "7 bin Yunan doktor iş arıyor" haberine de değinen Müezzinoğlu şöyle devam etti: "(Yunanistan'ın) 7 bin doktoru yurtdışında iş arıyor. Benim de onlara ihtiyacım var. Yunanistan'ın 7 bin doktoruna kapılarımız açık. Onları bu ülkeye, birikimleriyle bu millete hizmet etmeye davet ediyorum." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...