Burak Yılmaz 63 gün sonra 'gol' dedi

Burak Yılmaz 63 gün sonra 'gol' dedi

SPOR Haberleri

Lig'de tam 63 gündür bir çok pozisyona giren ancak gol bulamayan Burak Yılmaz, dün oynanan Kayserispor maçında gol sevinci yaşadı.

Süper Lig'in son iki yıldaki Gol Kralı Burak Yılmaz, Kayserispor deplasmanında kendine geldi. nbsp;Ligdeki son golünü 25 Ağustos'ta Bursaspor deplasmanında (1-1) atan ve o tarihten sonra büyük bir suskunluğa bürünen tecrübeli futbolcu tam 63 gün sonra rakip fileleri havalandırdı. Emre Çolak'ın pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan ve düzgün bir vuruşla kaleci Ertuğrul'u avlayan Burak büyük bir mutluluk yaşadı. Ligdeki gol sayısını 3'e çıkaran Burak, Teknik Direktör Roberto Mancini tarafından 79. dakikada Ceyhun Gülselam'la değiştirildi. Burak Yılmaz, Süper Lig kariyerindeki gol sayısını toplamda 98'e çıkardı. Antalyaspor, Beşiktaş, Manisaspor, Trabzonspor ve Galatasaray formaları altında ligde golle buluşan Burak, Fenerbahçe'de oynadığı dönemi golsüz kapatmıştı. Başarılı futbolcunun 100'ler kulübüne girmesine de sadece 2 gol kaldı. Tecrübeli oyuncu ligde 2 gol daha atarsa 100'ler kulübünün yeni üyesi olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...