Beşiktaş, seneye de Avrupa'ya gidemeyebilir

Beşiktaş, seneye de Avrupa'ya gidemeyebilir

SPOR Haberleri

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi katıldığı bir televizyon programında Beşiktaş'ın seneye de Avrupa'ya gidememe ihtimali olduğunu söyledi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi Bugün TV'de Spor Extra programına katıldı ve gündemi sallayacak açıklamalarda bulundu. Çebi, 'UEFA bizimle ilgili sadece tedbir kararı verdi. Belki seneye ceza kararı verecek; biz bu durumda yine Avrupa'ya gidemeyebiliriz. Elbette bunun olmasını arzu etmiyoruz, ama realite bu' dedi. Ahmet Nur Çebi; "Hoca teknik anlamda beğeniyorsa peki demek düşer. Benim teknik bilgim yok, hocanın beğenmesi mutlu eder. Akhisar iyi bir takım, organize şekilde oynadılar. Çok mutlu olmamıza rağmen gerideyken kendini toparlayıp beraberliği sağlaması memnun etti ama keşke galip gelebilseydik. Bütün takımlar pozitif gelişme içerisindeler. Eskisi gibi güçlü takım güçsüz takım yok. Parayla pulla değilmiş bu işler. Önemli olan takım ruhunu oluşturabilmekteymiş. Bilic de bunu yaptı." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...