İzmir'deki boş depoda yangın paniği

/ Kaynak: AA
İzmir'deki boş depoda yangın paniği

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir Alsancak'ta bulunan Tariş İncir Depolar Müdürlüğü'ne ait boş bir depoda çıkan yangın 1,5 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

Alsancak semtinde bulunan Tariş İncir Depolar Müdürlüğü'ne ait boş depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Ege Mahallesi 1499 Sokak'taki Tariş İncir Depolar Müdürlüğü'ne ait boş depoda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 18 arazöz ve 3 tankerle müdahale ettikleri yangını yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından söndürdü. Söndürme çalışmaları sırasında yükselen alevlerin yakın çevrede bulunan bir kolonya fabrikası ile ilkokul binasına sıçrama tehlikesine karşı önlem alındı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, depo olarak kullanılan binanın ahşap çatısı tamamen yanarak çöktü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...