Aslan gözünü zirveye dikti

Aslan gözünü zirveye dikti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Lig'e puan kayıplarıyla başlayan Galatasaray, Mancini'nin gelmesi ile birlikte lige tutunarak zirveye gözünü dikti.

Aslan'ın en formda ayağı Sneijder, 14'te yerden köşeyi gördü. Asist kralı Selçuk, 25'te sezonun siftahını yaptı, Chedjou, sarı-kırmızılı forma altında golle tanıştı. Chedjou ve Dany'nin 43 ve 45'te yaptığı acemilikler, Kayseri'yi umutlandırdı. 7 hafta sonra uyanan Burak ve ilk frikik golünü atan Drogba, Cimbom'u şoktan çıkardı.
5 'K'dan 3'ü tamam
Galatasaray, son 3 maçını oynadığı 'K' ile başlayan takımların hepsini yendi, gözünü Konyaspor'a dikti. Karabük'ü yendikten sonra Kopenhag'ı deviren Aslan dün de Kayseri'yi mağlup etti. Cuma günü Konya ile karşılaşacak G.Saray ardından yine Kopenhag ile karşılaşacak.
Nereye gitse gol attı
Roberto Mancini'nin Galatasaray'ın başına geçmesi sonrası performansı tavan yapan Wesley Sneijder, Kayseri'de gollerine devam etti... Hollandalı futbolcu, 14. dakikada Burak Yılmaz'dan aldığı meşin yuvarlağı, ceza sahası yayı üzerinden büyük bir soğukkanlılıkla kaleci Ertuğrul'un uzanamayacağı köşeye gönderdi ve gol perdesini açtı. Ne var ki ilk yarının ortalarında sert bir darbe alan ve devrenin sonlarına doğru belinde ağrı hisseden 10 numara, soyunma odasında geri dönemedi. 6 Eylül'de Akhisar deplasmanında Drogba'ya asist yapan Sneijder, 15 Eylül'de milli formayla Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'ye attığı golle ateşi yaktı. 19 Eylül'de Karabükspor karşısında duble yaparak üç puanı getiren Hollandalı, hafta içi ise Kopenhag'ı affetmedi. Sneijder, en son 2007-2008 sezonunda Real Madrid'de iken, üç maçta üst üste gol atmıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...