Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig'de maç sonuçları, puan durumu ve 10. hafta programı

Süper Lig'de maç sonuçları, puan durumu ve 10. hafta programı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta Kasımpaşa - Trabzonspor maçı hariç tamamlandı. İşte Süper ligde toplu maç sonuçları ve puan durumu.

Akhisar maçından sonra maç kaybetmeyen ve 11 puan toplayan nbsp;Trabzonspor Kasımpaşa'ya boyun eğdi: 3-2. Son iki maçında 7 gol atan İstanbul ekibi ilk 15 dakika sonrasında orta alanda belirgin şekilde üstünlük kurdu. Çok teknik ayakları var Paşa'nın. Castro, Scarione, Kerem, Babel maçı istedikleri şekilde çekip çevirdi. Hele Scarione... Ayağa isabetli ve hızlı topu iyi yapan Kasımpaşa kanatları da efektif kullanır oldu. Şota'nın talebeleri böylece bordo-mavili takımın defansif dengesini sarsmaya çalıştı ama gol bu taktiksel uğraşıların dışında; alakasız bir yolla geldi. Kerem 18. dakikadaki yaklaşık 35 metre menzilli umulmadık füzesiyle Onur'u avladı: 1-0. Golün sonrasında hücumu düşünmeye başlayan Trabzon'un Henrique ile cevabı gecikmedi: 1-1. Belirgin bir tablo vardı sahada. Güce ve tempoya dayalı oynayan Trabzonspor, top ayağına yakışan ise Kasımpaşaspor'du. 40'da Castro'nun yaklaşık 40 metrelik bazukasını Onur güçlükle çeldi. Ardından Scarione'nin kornerinde Babel karıştırdı altı pası; topu önünde bulan Adem Büyük tavana astı meşin yuvarlağı: nbsp;2-1. 61'de Scarione-Malki verkaçında Arjantinli köşeye nefis bıraktı topu: 3-1. 7 dakika sonrasında Olcan frikikten köşeye mıhladı meşin yuvarlağı: 3-2. nbsp;Kalan dakikalarda iki numaralı bölgeler diye bir kavram kalmadı her iki takımda da. Topu kapan rakip kalede belirdi. Aykut'un gereksiz itirazlarıyla oyundan atılması sonrası on kişi kalan Trabzon'un çabaları ve Paşa'nın kontraları sonucu değiştirmedi. nbsp;

SONUÇLAR

F.Bahçe-G.Antep3-1
Sivas-Erciyes2-0
K.Karabük-M Park Ant1-1
Elazığ-G.Birliği1-2
Akhisar Bld.-Beşiktaş3-3
Eskişehir-Ç.Rize4-1
Torku Konya-Bursa0-1
Kayseri-G.Saray2-4
K.Paşa-Trabzon3-2


10. HAFTANIN MAÇLARI

1 Kasım Cuma
nbsp;20.00 Galatasaray - Torku Konyaspor (Türk Telekom Arena)

2 Kasım Cumartesi
nbsp;19.00 Kayseri Erciyesspor - Kasımpaşa (Kayseri Kadir Has)
nbsp;19.00 Bursaspor - Fenerbahçe (Bursa Atatürk)

3 Kasım Pazar
nbsp;15.30 Trabzonspor - Elazığspor (Hüseyin Avni Aker)
nbsp;19.00 Çaykur Rizespor - Akhisar Belediyespor (Yeni Rize Şehir)
nbsp;19.00 Beşiktaş - Kardemir Karabükspor (Atatürk Olimpiyat - Seyircisiz)

4 Kasım Pazartesi
nbsp;20.00 Gençlerbirliği - Eskişehirspor (Ankara 19 Mayıs)
nbsp;20.00 Medical Park Antalyaspor - Kayserispor (Akdeniz Üniversitesi)
nbsp;20.00 Gaziantepspor - Sivasspor (Kamil Ocak)

nbsp;Süper Lig'de maç sonuçları, puan durumu ve 10. hafta programı
nbsp;
ZİRVENİN ORTAĞI
Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'da ligde Kasımpaşa önünde ummadığı bir darbe yedi. Sezon başında önemli transferler yapan ve üst üste 3. maçını da kazanan Kasımpaşa ise ligde ikinciliğe yerleşerek iddiasını gösterdi.

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ mustafa REŞİT AKÇAY:
İlk yarıyı kabul edemem
Trabzonspor Teknik Direktörü M.Reşit Akçay ikinci yarıda oynadıkları futbolun olumlu olduğunu söyleyerek, "İki haftadır eksik kalıyoruz, bu kötü. Hakemlere oldum olası bir şey söylemiyorum. Öyle görüyorlar diye düşünüyorum. Bu kaybın telafisi olabilir ama ilk yarıdaki gibi oynamamamız gerekiyor. İlk yarı kabul edilebilir değildi" sözlerini kullandı. Dün şık bir frikik golü atan Olcan Adın maçın hakemine yüklenerek, "Bizi kayırsınlar demiyorum ama adil olsunlar. Bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı. Her hafta mağdur oluyoruz, çok üzülüyoruz" derken genç Yusuf ise, "Çok entresan, bize yakışmayan goller yedik. Beraberliğe sevinecek takım değiliz. Yenmek için gelmiştik olmadı. Taraftarımızdan özür diliyoruz" açıklaması yaptı.

Onur 467 dakika sonra gol yedi
Trabzonspor'un kalesini son 5 maçta gole kapayan Onur Kıvrak'ın başarılı grafiği sona erdi. nbsp;Süper Lig'de en son 3. hafta oynanan ve Trabzonspor'un 3-0 kaybettiği Akhisar maçında gol yiyen başarılı eldiven, tam 467 dakika sonra üzüldü. Karabük, Kayseri, Torku Konya, F.Bahçe ve Sivas maçlarında kalesine adeta duvar ören 25 yaşındaki kalecinin serisi, Kerem Şeras'ın 25 metreden attığı golle son buldu.


nbsp;Süper Lig'de maç sonuçları, puan durumu ve 10. hafta programı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...