Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arsene Wenger, 'En iyi İbrahimovic'

Arsene Wenger, 'En iyi İbrahimovic'

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Zlatan Ibrahimovic'in Messi ve Cristian Ronaldo'dan daha iyi olduğunu söyledi.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Fransız gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünyanın en iyi futbolcusunun Zlatan Ibrahimovic olduğunu belirten Wenger, Paris Saint Germain forması giyen yıldız oyuncu İbrahimovic'in Messi ve Ronaldo'nun önünde olduğunu ifade etti. Fransız teknik adam Wenger, "İbrahimovic şu anda Messi ve Ronaldo'dan daha iyi. 32 yaşında, onun yeteneklerinden maksimum seviyede nasıl faydalanacağınızı biliyorsunuz" diye konuştu. İsveçli oyuncunun 16 yaşında Arsenal'e denemeye geldiğini ve idmana katılmak için yaptığı davetini reddettiğini belirten Wenger, "O benim antrenman sahamdaydı, ancak sonra başka bir yere gitti. Bu birçok oyuncuma oldu. Cristiano Ronaldo da buradaydı, Ibrahimovic de. Bu bize imza atacakları anlamına gelmez. Onu görmek istemiştim, çünkü bilmediğiniz bir oyuncuya imza attıramazsınız. 16 yaşındaydı ve ona as takım ile bir antrenmana katılması yönünde ricada bulundum ama o katılmadı" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...