Özat Galatasaraylılar'ı kızdıracak, 'Real Madrid 6'lık yapar'

Özat Galatasaraylılar'ı kızdıracak, 'Real Madrid 6'lık yapar'

SPOR Haberleri

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu eski Fenerbahçe'nun futbolcusu Ümit Özat'ın yaptığı yorumlar geceye damgasını vurdu...

Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Ümit Özat, Derin Futbol isimli programda Galatasaraylılar'ı kızdıracak bir iddiada bulundu. Sarı-kırmızılıların Kayserispor karşısındaki futbolulu eleştiren Özat, Galatasaray'ın İspanya'da Real Madrid'den yine 6 gol yiyeceğini iddia etti.
İşte Ümit Özat'ın sözleri:
"Galatasaray, Real Madrid karşısına hangi kadroyla çıkarsa çıksın Real Madird, Galatasaray'a 6 atacaktır. Galatasaray, Madrid'de de 6'lık olur. Kadıköyde'de önemli bir istatistik var kimle çıkılırsa çıkılsın yenilecektir. Kadıköy'de de 5'lik maç olur." Daha sonra sözlerini yumuşatan Özat, Real Madrid'in çok güçlü bir takım olduğunu söyledi ve "Real Madrid karşısına Galatasaray ile Fenerbahçe'yi birleştirip çıkar gene de 4 olur 5 olur" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...