Beşiktaş Yöneticisi Albayrak acı gerçeği açıkladı

Beşiktaş Yöneticisi Albayrak acı gerçeği açıkladı

SPOR Haberleri

'Alınan bu cezalar kulübümüzün 2 sezon iç saha avantajından yoksun olduğunu ortaya koyuyor. Böyle taraftarlık olmaz'

Beşiktaş'ın dün gerçekleştirilen ve Başkan Fikret Orman'ın katılmadığı Divan Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulu adına konuşan Genel Sekreter Metin Albayrak, Galatasaray maçında olaylara karışanlara dava açıldığını söyledi. Albayrak, "Kongre üyesi olan Savaş Ersavaş, Suat Özmen, Levent Sesli, Remzi Şimşek, Mustafa Uysal ve Engin Yüce hakkında tüzüğümüz uyarınca gerekli disiplin işlemleri de başlatılacak. Son 8 yılda 24 maçta sahamız kapatılmış. Bu da kulübümüzün aşağı yukarı 2 sezon iç saha avantajından yoksun olduğunu ortaya koyuyor. Bunu takdirinize bırakıyorum. Böyle taraftarlık olmaz diyorum" dedi. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise üyelerin yeni stadın yapımı konusundaki kaygılarını paylaştı. Karadeniz, "Stat temelinin atılması merasimine sayılı günler kala 'nasıl yapacağız, neyle yapacağız, nasıl bitireceğiz ve ne zaman bitecek' sorularına cevap ararken, nbsp;yetkili hangi yöneticiye sorsam, 'ben bir şey bilmiyorum, başkan bilir' diyorlar. Yönetim kurulu üyelerinin 'ben bilmiyorum' demeye hakları ve lüksleri yoktur" ifadelerini kullandı. Öte yandan Divan Kurulu Üyeliği için sürenin 30 yıldan 25 yıla düşürülmesinin ardından toplantının yapıldığı salon tamamen doldu. Bazı üyeler toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL
Borç 544.4 milyon lira
Beşiktaş Kulübü'nün net borcunun 476 milyon 822 bin 728 lira olduğu açıklandı. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, derneğin borcunun 251 milyon 34 bin 873 lira, BJK Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 293 milyon 425 bin 119 lira ve toplam borcun 544 milyon 459 bin 992 lira olduğunu belirterek, alacakların düşmesiyle beraber net borcun 476 milyon 822 bin 728 lira olduğunu dile getirdi. Siyah-beyazlıların Yıldırım Demirören'e 103.9, Fikret Orman'a ise 3.9 milyon lira borcu bulunuyor.
Kartal durmuyor
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Önceki akşam Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan siyah-beyazlıların moralsiz oldukları öğrenildi. İdmana sakatlıkları süren Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Michael Eneramo ve Necip Uysal katılmadı. Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular dün grip aşısı oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...