Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'daki 3. KCK davası başladı

/ Kaynak: AA
İstanbul'daki 3. KCK davası başladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'ya ilişkin, 20'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davanın 22. duruşması başladı.

Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'ya ilişkin, aralarında gazetecilerin de bulunduğu, 20'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davanın 22. duruşması başladı. İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi dışında oluşturulan büyük salonda görülen duruşmaya, 18 tutuklu ile 13 tutuksuz sanık katıldı. nbsp;Mahkeme Başkanı Ali Alçık, haklarında yakalama kararı bulunan iki sanığın yakalanamadığını belirtti. Türkçe savunma yapan tutuksuz sanık Ülkem Evrim Kepenek, gazeteciliğin bir virüs olduğunu, ruhuna işlediğini, ancak bu virüsün hasta etmediğini, toplumla yüzleşmeyi sağladığını söyledi. Tutuksuz sanık Kepenek, ilkokuldan itibaren amatör olarak gazeteciliğe başladığını, İstanbul Üniversitesi'nde okurken profesyonel olarak gazetecilik yaptığını, 2010 yılında Dicle Haber Ajansı'nda çalışmaya başladığını ifade ederek, ''Ajansta her türlü etnik kökenli insan rahatça çalışabiliyor. Burada iradelerini kırmaya çalıştığınız kişiler sayesinde hakikat konuşuluyor'' dedi. Duruşma, Kepenek'in savunmasının alınmasıyla devam ediyor.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...