Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batalla,'Taraftarımız galibiyetin tadını çıkartsın'

/ Kaynak: İHA
Batalla,'Taraftarımız galibiyetin tadını çıkartsın'

SPOR Haberleri  / İHA

Pablo Batalla, Fenerbahçe maçıyla ilgili, 'Lidere karşı oynayacağız. Fenerbahçe maçında taraftarımızın stadyumu patlatmalarını bekliyoruz' dedi.

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Lidere karşı oynayacağız. Fenerbahçe maçında taraftarımızın stadyumu patlatmalarını bekliyoruz" dedi.Bursaspor'un Arjantinli yıldızları Pablo Batalla ve Fernando Belluschi, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Konyaspor maçını değerlendiren Batalla, "Zor bir karşılaşma oldu. İlk yarıda topun bizde kalması konusunda sıkıntılar yaşadık. Ama bir şekilde gol attık. Galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.Taraftar hakkında da konuşan yıldız futbolcu, "Ekstradan bir şey söylemek istemiyorum. Onlar gerekli her şeyi yapıyorlar. Sadece galibiyetin tadını çıkartsınlar. Fenerbahçe maçında onlardan stadyumu patlatmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
"SAHAMIZDA KENDİMİZE GÜVENİMİZ TAM
Fenerbahçe ile oynanacak zorlu karşılaşmaya da değinen Batalla, sözlerini şöyle tamamladı:
"Tabi ki zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Lidere karşı oynayacağız. Sahamızda her zaman kendimize güvenimiz tam. Çıkıp oraya kendimize güvenip, sahada var olacağız."
BELLUSCHİ: "ÖNEMLİ GALİBİYET ALDIK"
Konyaspor maçının zorluğuna dikkat çeken Belluschi ise, "Biz böyle olmasını bekliyorduk. İlk yarı bizim için iyi geçtiğini söyleyemem. Ama ikinci yarıda bazı şeyleri daha doğru yaptık ve bizim için önemli bir galibiyet elde ettik" şeklinde konuştu.
"TAKIM OLARAK BİRBİRİMİZE YAKIN OYNADIK"
Konyaspor karşısında kendi performansı hakkında açıklama yapan Belluschi, "Bu karşılaşmanın kariyerimin en iyi maçlarından biri olduğunu söyleyemem. Ama takım olarak birbirimize yakın oynadık. Hızlı bir şekilde çıkmaya çalıştık. Böyle de oldu. Her zaman söylediğim gibi daha ileriye gitmeye çalışıyorum. Tabi ki yine öyle olacak" açıklamasında bulundu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...