Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İstemezük diyenlerin dediği olursa isteyenler ne olacak'

'İstemezük diyenlerin dediği olursa isteyenler ne olacak'

Ekonomi Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 'Her iş ve alanda 'istemezük' diyenlerin dediği yapılacak olursa, isteyenler ne olacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "ağaçlar kesiliyor" bahanesiyle köprü ve yolların yapımına karşı çıkanlara tepki gösterdi. Türkiye'de özel mülk konusu dışındaki bütün varlıkların sahibinin millet olduğuna işaret eden Yazıcı, şunları kaydetti: nbsp;"Bir başka ifadeyle kurumlar mülkiyeti millete ait ve ancak kendilerine tahsis edilmiş alanları, mekanları tahsis süresince kullanırlar. Tüm bunların sonucu olarak şunu söylemenin doğru bir bakış ve yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Gerek üçüncü köprü ve gerekse Ankara'daki yolun yapıldığı alan da milletindir. Demokrasilerde 'istemezük' diyenlerin bunu ifade edebilmeleri, elbette demokrasinin gereğidir." Milletin, "istemezük" diyenlerden ibaret olmadığının altını çizen Yazıcı, "Her iş ve alanda 'istemezük' diyenlerin dediği yapılacak olursa, isteyenler ne olacak? Bireysel haklarla hizmet konusu çalışma ve tercihleri karıştırmamak gerekir. Demokrasinin en önemli aracı olan seçimlerin doğru tahlili, çözümleyici bir anahtardır. " ifadelerini kullandı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...