Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayseri'de moraller bozuk

Kayseri'de moraller bozuk

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da, Galatasaray karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyet moralleri bozdu.

Hırvat teknik adam nbsp;Robert Prosinecki nbsp;yönetiminde geçtiğimiz sezon büyük çıkış yakalayan Kayserispor, bu sezon ise lige istediği başlangıcı yapamadı. Kayseri temsilcisi, geride kalan 9 hafta sonunda ligin dibine "demir atarak" sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri üzdü. Lige sahasında Sivasspor'u 1-0 yenerek başlayan Kayseri temsilcisi, daha sonra oynadığı 8 maçta 2 puan toplayarak, lige kötü başlangıç yaptı. Ligin ikinci haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Kayserispor, üçüncü haftada sahasındaki Elazığspor karşılaşmasından da aynı skorla sahadan ayrılarak üst üste ikinci yenilgisini aldı. Dördüncü haftada deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, beşinci haftada sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu. Altıncı haftada konuk olduğu Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, ligin yedinci haftasında iç sahada karşılaştığı Gaziantepspor'a 1-0, sekizinci haftada da deplasmanda Bursaspor'a 2-0 ve dokuzuncu haftada iç sahada Galatasaray'a 4-2 yenilerek, taraftarlarının yüzünü
güldüremedi. Dokuz hafta sonunda topladığı 5 puanla ligin son sırasında kendine yer bulan Kayserispor, onuncu haftada Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak. Ligde geride kalan 9 haftada 6 kez kaybeden, 1 kez kazanan ve 2 kez de berabere kalan Kayserispor, bu maçlarda 16 gol yedi, 7 gol attı. nbsp;Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı dolayısıyla uzun süredir forma giyemeyen sakat oyuncuların takıma dönmesiyle ligin dibinden kurtulma hesapları yapılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...