Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Avcı, 'Ders kitapları yeterli'

Bakan Avcı, 'Ders kitapları yeterli'

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Öğrenciler derslerine dağıttığımız kitaplarla hazırlanabilirler. Veliler bu konuda duyarlı olsun' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğrencilerin yardımcı kitaplara ihtiyaç duymadan ücretsiz dağıtılan ders kitaplarıyla derslerine hazırlanabileceklerini söyledi. Bakan Avcı, manşetten duyurduğumuz "Yardımcı kitap vurgunu" haberine ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Yardımcı ders kitapları konusunda uzun bir süredir velilerden ciddi manada şikâyetler aldıklarını söyleyen Bakan Avcı, "Yardımcı kitaplara ihtiyaç duyulması dağıtılmakta olan ders kitaplarının yetersizliğinden ziyade bu alanda oluşmuş olan bir piyasadan kaynaklanmaktadır. Biz şimdi öğretmenlerimiz ve ilgili bilim adamlarımızla ders kitaplarımızın yeterliliği konusunda gerekli anket-soruşturma çalışmalarını da yapıyoruz. Ama öğrencileri ve velileri ağır külfet altına sokacak çok haklı ve zorunlu bir yardımcı kitap ihtiyacı yok. Velilerimiz bu tür psikolojik baskılar karşısında lütfen duyarlı olsunlar" dedi. Öğrencilerin mevcut ders kitaplarıyla pekala derslerine hazırlanabileceklerini ifade eden nbsp;Avcı, öğretmenleri yardımcı kitap aldırmamaları konusunda Bakanlık olarak genelgeyle uyardıklarını hatırlattı. Gazetemize konuyu gündeme getirdiğimiz için teşekkür eden Bakan Avcı, "Gazetenize bu konu ile ilgili kamuoyu duyarlılığını yansıttığınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.Oğuzhan ŞAHİN - TÜRKİYE GAZETESİ nbsp;
ÖZEL HABER



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...