Frey 'Gol yememiz takımımız adına güzel göstergedir'

Frey 'Gol yememiz takımımız adına güzel göstergedir'

SPOR Haberleri

Bursaspor'un yıldız futbolcuları Sebastian Frey, Taye Taiwo Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un Fransız kalecisi Sebastian Frey, takımının son 4 haftadır gol yemediğine hatırlatarak, "Bunu sadece bana ve savunmaya adamak yanlış olur. Bence takımında her oyuncu çok fazla efor sarf ediyor. Birbirimize yakın oynuyoruz. Bununda semeresini gol yemeyerek gördüğümüzü düşünüyorum" dedi. Konyaspor karşısında alınan 3 puanı değerlendiren Frey, "Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Maçtan öncede bunu konuşuyorduk. İyi oynamamız yada kötü oynamamız fark etmiyor. Bu maçı gerçekten kazanmamız gerekiyordu. Önümüzdeki hafta büyük ve önem arz eden bir karşılaşma oynayacağız. Bunun hazırlıklarını güvenle yapabilmek için kazanmamız önemliydi" diye konuştu.
"GOL YEMEMİZ TAKIMIMIZ ADINA GÜZEL GÖSTERGEDİR"
Takımın son 4 haftada gol yememesine dikkat çeken Frey, "Bunu sadece bana ve savunmaya adamak yanlış olur. Bence takımda her oyuncu çok fazla efor sarf ediyor. Birbirimize yakın oynuyoruz. Yardımlaşmaya ve koşmaya çalışıyoruz. Bununda semeresini gol yemeyerek gördüğümüzü düşünüyorum. Bunlar takımımız adına güzel bir göstergedir" dedi.
SERDAR: "GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"
Kazanmanın önemli olduğunu ifade eden Serdar Aziz, "Kazanmak gerçekten çok güzel. Konyaspor zor bir deplasman. Zaten çok uzun yıllardır bu deplasmandan galibiyetle dönemiyormuşuz. Bunu başardığımız için mutluyuz. Önemli olan bu deplasmandan galibiyetle ayrılmaktı. Takım arkadaşlarımız gayet iyi mücadele etti. Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Onlarda buraya kadar gelip bizi desteklediler. Maç bizim için çok zor oldu. Özellikle ilk yarı kendi sahamızdan çıkamadık. Ama ikinci yarı bunu kırdık. 1-0'da öne geçtik. Ondan sonra ister istemez Konyaspor birkaç pozisyona daha girdi. Ama kazandığımız için mutluyuz" dedi.
"TAKIM SAVUNMASI ÖNDEN BAŞLAR"
Takımın dört maçtır gol yemediğini ifade eden Aziz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Defans oyuncuları için bu büyük başarıdır. Takım savunması önden başlıyor. Öndeki arkadaşlarımız bunun için başarılı oyun sergiliyor. Bizde elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz. Gol yememek güzel. İlk haftalarda gol yeme yüzdemiz yüksekti. Son 4 haftada bunu kırdığımızı düşünüyorum. Böyle iyi gidiyor. İnşallah nazar değmez."
"TARAFTAR BANA CİDDİ ANLAMDA DESTEK VERİYOR"
Taraftar tarafından sevilmenin güzel olduğunu vurgulayan Aziz, "Bende onları seviyorum. Ciddi anlamda destek veriyorlar. Bende onları mahcup etmek istemiyorum. Böyle olunca insan mutlu oluyor. Dışarıda sevmek ve sevilmek güzel. İnşallah uzun süre böyle devam ediyor" şeklinde konuştu. Galip geldikleri için mutlu olduklarının altını çizen Taiwo ve Civelli ise, bunun keyfini çıkartacaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...