Kemal Sunal'ın 'Köyden İndim Şehre' filmi gerçek oldu

/ Kaynak: İHA
Kemal Sunal'ın 'Köyden İndim Şehre' filmi gerçek oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başrollerini Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'nin oynadığı 'köyden İndim Şehre' filmi Bursa'da gerçek oldu.

Bir çiftçi, tarlasını traktörüyle sürerken devasa büyüklükte bir küp buldu. Ancak küpün içinden altın değil, su ve toprak çıktı.Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde Seyyit Özkul isimli vatandaş, tarlada ekim hazırlığı yaparken "Köyden İndim Şehre" filminin bir benzeri olayla karşılaştı. Tarlasında çift süren Özkul'un pulluğuna bir taş takıldı. Taşı çıkarttıktan sonra traktörüyle geri manevra yaparken büyük bir küp bulan Özkul, olayı şöyle anlattı:"Tarlada çift sürüyorum. Bir anda traktörün arkasında çok fazla toprak birikti. Bir şey anlamadım. Traktörün pulluğuna bakarken koca bir küp gördüm. Hemen sevindim. Altın küpü bulduğumu zannedip sevindim. Daha sonra tarlada anneme bağırdım. O da tohum serpiyordu. Küpün içine baktık ne görelim. Küpün içinde sadece su ve toprak var. Daha sonra küpü aldım evimin bahçesine getirdim."Gümüşpınar Köyü Muhtarı Ercüment Korkut, daha önce köyde bu şekilde olayların yaşandığını belirterek, "Seyyit Özkul da tarlasında bu küpü bulmuş. Eskiden bu tip küpler su küpü olarak kullanılıyordu. Buzdolabı şeklinde işlev görüyordu. İçine yiyecek ve içecek depoluyorlardı" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...