Vedat Mekik 'Biraz zamana ve sabıra ihtiyacımız var'

/ Kaynak: AA
Vedat Mekik 'Biraz zamana ve sabıra ihtiyacımız var'

SPOR Haberleri  / AA

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un antrenörü Vedat Mekik, İlbank'a 3-1 yenildikleri maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vedat Mekik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, "İlk 2 sette iyi oynadık. İlk sette öndeyken kaybettik. Bu sette biraz tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. İkinci seti kazandık ve maçı 1-1'e getirdik. 3 ve 4. sette manşet ve servis hatalarımız oldu ve oyun erken koptu. Oyunun sonlarına doğru toparlansak da farkı kapatamadık" diye konuştu. nbsp;Aldığı galibiyetten dolayı İlbank takımını kutlayan Mekik, "Yeni ve genç bir ekibiz, eksikliklerimiz var. Bunları daha fazla çalışarak kapatacağız. Bu hafta Bursa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağız. Oyuncularımıza bugün izin verdik. Yarından itibaren hazırlıklara başlayacağız" dedi. Mekik, seyircilerin takıma verdiği destekten memnun olduklarını ifade ederek, "Salonu dolduran herkese teşekkür ediyorum. Seyircilerimizi bu mağlubiyetler yıldırmasın. Desteğin artarak devam etmesini diliyorum. Takımımız mutlaka bir çıkış yakalayacaktır. Biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. Güzel günler yakında" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...