Sneijder atıyor, Galatasaray kazanıyor

Sneijder atıyor, Galatasaray kazanıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin göreve getirilmesinin ardından adeta kendini buldu.

Fatih Terim döneminde bu sezon 6 resmi maçta (4 Süper Lig, 1 Süper Kupa, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi) forma şansı bulan Wesley Sneijder, sadece 1 gol kaydederken, Mancini yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada (4 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi) ise 4 kez fileleri havalandırdı. Galatasaray'ın oynadığı son 3 maçta da rakip fileleri havalandıran Sneijder attığı 4 golle takımının galibiyetlere ulaşmasında önemli rol oynadı. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında attığı 2 golle takımının sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağlayan Sneijder, hemen ardından Kopenhag ile oynanan ve sarı-kırmızılıların 3-1 kazandığı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu karşılaşmasında da 1 gole imza attı. Hollandalı futbolcu, son olarak Kayseri deplasmanında 4-2 kazandıkları maçta da 1 gol kaydetti. Sneijder, bu sezon Terim dönemindeki tek golünü ligin ilk haftasında 2-1 kazanılan Gaziantepspor maçında kaydetmişti. 2012-2013 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Hollandalı futbolcu,geçen sezon toplam 4 gol kaydetti. Sneijder, geçen sezonun ikinci yarısında ligde 3, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 gole imza attı. Galatasaray, bu sezon ve geçen sezon Sneijder'in gol attığı tüm maçları kazandı.
Bu sezon ligin ilk haftasında Gaziantepspor'u 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar, 8. haftada Kardemir Karabükspor'u aynı skorla 2-1, 9. haftada da Kayserispor'u 4-2 yendi. Ayrıca Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Kopenhag karşısında 3-1 galip geldi. Sneijder'ın geçen sezon ligde gol attığı Orduspor (4-2), Kayserispor (3-1) ve Kardemir Karabükspor (1-0) maçlarını kazanan Galatasaray, ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid (3-2) maçını da önde tamamlamıştı.
-Sneijder'in bu sezon attığı goller
Sneijder'in bu sezon ve geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray adına attığı goller şöyle:
Spor Toto Süper Lig: (2013-2014)
1. hafta: Galatasaray-Gaziantepspor: 2-1 (1 gol)
8. hafta: Galatasaray-Kardemir Karabükspor: 2-1 (2 gol)
9. hafta: Kayserispor-Galatasaray: 2-4 (1 gol)
UEFA Şampiyonlar Ligi: (2013-2014)
Galatasaray-Kopenhag: 3-1 (1 gol)
Spor Toto Süper Lig (2012-2013):
Galatasaray-Orduspor: 4-2 (1 gol)
Kayserispor-Galatasaray: 1-3 (1 gol)
Kardemir Karabükspor-Galatasaray: 0-1 (1 gol)
UEFA Şampiyonlar Ligi (2012-2013)
Galatasaray-Real Madrid: 3-2 (1 gol)
-9 golün 6'sı Türk Telekom'da
Galatasaray formasıyla resmi maçlarda bugüne dek toplam 9 gol kaydeden Sneijder, bunların 6'sını Türk Telekom Arena'da attı.
Hollandalı futbolcu, deplasmanlarda ise takımına 3 gol kazandırdı.
-Milli takımda da gol attı
Bu sezonki başarılı performansı ile yeniden Hollanda Milli Takımı'na seçilen Sneijder, gollerine burada da devam etti.
A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçta forma giyen Sneijder, takımının ikinci golünü attı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...