Sergen Yalçın, 'Galatasaray Fener'i hayatta yenemez'

Sergen Yalçın, 'Galatasaray Fener'i hayatta yenemez'

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın, 'Bu kadro Fenerbahçe'yi yenemez. Maç Kadıköy'de mi? Hayatta yenemez. Bu kadroyla Galatasaray kaybeder, yüzde 100 kaybeder' dedi.

Türk futbolunun önemli isimlerinden Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı maçın ardından Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın Kayserispor maçına çıktığı kadroyla Fenerbahçe derbisinde mücadele ederse, sarı-kırmızılı takımın kazanamayacağını iddia eden Sergen Yalçın, "Futbol çok enteresan bir oyun. İşler böyle iyi giderken güzel konuşulur. 3-4 maç sonra işler kötü gidince çok farklı şeyler konuşulur. Bu kadro Fenerbahçe'yi yenemez. Maç Kadıköy'de mi? Hayatta yenemez. Bu kadroyla Galatasaray kaybeder, yüzde 100 kaybeder" dedi. İddialı sözlerine devam eden Sergen Yalçın, "Saracoğlu'nda bu kadroyla kaybeder, garanti veriyorum. Bu kadroyla çıkacak zaten" diye konuştu. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...