Almanya'da haftanın futbolcusu Nuri Şahin

/ Kaynak: AA
Almanya'da haftanın futbolcusu Nuri Şahin

SPOR Haberleri  / AA

Kicker dergisi, Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Nuri Şahin'i Bundesliga'da haftanın oyuncusu olarak seçti

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, haftanın en iyi oyuncusu seçildi. Kicker dergisi, Nuri Şahin'i, Borussia Dortmund'un Ruhr derbisinde Schalke 04'ü 3-1 yendiği karşılaşmada gösterdiği performanstan dolayı haftanın oyuncusu olarak gösterdi. Nuri'nin karşılaşmada mükemmel bir gol attığı belirtilen değerlendirmede, Dortmund'un bu golle ezeli rakibini kalbinden vurduğu kaydedildi. Değerlendirmede ayrıca, Nuri için, ''Borussia Dortmund'un oynadığı futbolun büyük anlarını virtüöz gibi sahnelediği, küçük anlarını da özenle yerine getirdiği'' ifadelerine yer verildi. Nuri, Schalke 04 karşısında yaklaşık 20 metreden attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...