Ankara'da dolandırıcılık operasyonu, 6 kişi yakalandı

/ Kaynak: İHA
Ankara'da dolandırıcılık operasyonu, 6 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, örgüt adına haksız kazanç sağlamak suçlarını işlediği tespit ettiği 6 kişiyi yakaladı

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, "Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik" ve örgüt adına haksız kazanç sağlamak suçlarını işlediği tespit edilen 6 kişi, Ankara ve Adıyaman'da eş zamanlı yapılan operasyon sonucu yakalandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, haksız kazanç elde etmek amacı ile oluşturulan suç örgütlerinin deşifresine yönelik yapılan bir çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda Ankara merkezli oluşturulan suç örgütünün "TCK 220 maddesi kapsamında kanunun suç saydığı fiilleri işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, Örgüt adına faaliyette bulunmak, Örgüt Faaliyetleri kapsamında "Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik" ve örgüt adına haksız kazanç sağlamak suçlarını işlediği tespit edildi. Suç örgütüne yönelik Ankara ve Adıyaman ilinde eş zamanlı yapılan operasyon neticesi 6 şahsın yakalandı. 6 şahsın adreslerinde yapılan aramalarda, 10 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu, Çeşitli faturalar ve belgeler ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen 6 zanlıdan 5'i tutuklandı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...